Salg og montering

Panasonic varmepumper

Varmepumper fra Panasonic

Roto-AS selger og monterer varmepumper fra Panasonic, som er blant verdens lendende aktører av varmepumper.

Ved kjøp av Panasonic varmepumpe hos oss, tar vi oss av hele prosessen når det kommer til monteringen, alt fra planlegging til klar, ferdig montert varmepumpe.

Salg og montering

Roto-AS begynte med salg og montering av Panasonic-varmepumper i 2006.
Er du usikker på hvor din nye varmepumpe kan stå? Vi kommer mer enn gjerne på en befaring hos deg og gir anbefalinger på hvor en varmepumpe vil passe best og virke mest effektiv.

Ved å kjøpe en varmepumpe fra Panasonic, vil du oppleve en merkbar forskjell på inneklimaet hjemme, og få et mye mer stabilt strømbruk. Du trenger ikke bekymre deg for verken varme eller kulde utenfra, hjemmet ditt vil holde på den komfortable temperaturen.

Vi har blant annet montert varmepumper med skjulte rør og varmepumper med impregnert overbygg på utsiden på huset i tillegg. Har du en tanke på hvordan du vil at varmepumpen skal monteres? Vi kan hjelpe!

Hvilken type varmepumpe?

Panasonic tilbyr varmepumper som luft-til-luft og luft-til-vann, både som gulvmodell og veggmodell.

Luft-til-luft

En luft-til-luft-varmepumpe fra Panasonic kommer i forskjellige størrelser, men tar ikke opp for stor plass, samt at de er enkle å montere.

Luft-til-luft-varmepumpen henter den kalde luften utenfra og leverer god, varm luft innendørs. En slik varmepumpe er absolutt den vanligste her i Norge.

Luft-til-vann

En luft-til-vann-varmepumpe fra Panasonic henter varmeenergi fra luften utendørs, slik at den kan varme opp tappevann og rom innendørs.

Om varmepumpen er riktig dimensjonert og montert vil den dekke energibehovet til hele boligen din, da en slik varmepumpe gir et lavere energibruk.

Multisplitt varmepumpe

Ønsker du en varmepumpe med flere innedeler? Da vil et multiklimaanlegg fra Panasonic være perfekt for deg! Klimaanlegget kan dekke opptil fem separate rom eller etasjer, med en enkelt utendørsenhet!

Er du interessert i å vite mer? Kontakt oss!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle